Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Monday, May 25, 2009

Silk Clay
Jeg er faldet lidt for Silk Clay for øjeblikket - materialet er "skumfidus" legvægts- agtigt. Man skal arbejde koncentreret med produktet, da tørringsprocessen starter straks det er ude af pakningen. Til alle roserne herover er, er det ikke brugt mere end 50 gr. - så det rækker langt. Leg gerne med former mm - i en almindelig modelevoks, eller saltdej - så du ved hvad du vil lave. Udform herefter tingene så enkle som muligt, så opnår du det pæneste resultat - (inden materialet begynder at 'gryne' og bliver knap så strækbart.) Tynde emner ( som fx. roserne) tørrer til dagen efter - større emner (klumper) terningsstørrelse og derover er nogle dage om at hærde helt igennem. Emnet tørre 'udefra'. Så vil du lave fx. en en miniaturelagkage, bør du vente et par dage med at skære den ud - ellers flyder lagene sammen. Kæderne som Frække Fridas 'sommer fødder' hænger i, er monteret mens Silk Clayen endnu er blød - næste gang vil jeg venter til emnet er hærdet op. Ligeledes skal du vente nogle dage, hvis du ønsker at lakere dit emne. Silk Clay forhandeles af cchobby.dk og din lokale hobbybutik ( spørg efter den hvis de ikke har den - for så må det nemlig være en fejl ;-) Send en mail hvis du vil vide mere.Miniature lagkageHindbær og jordbær


Forskellige muligheder for anvendelse i form og struktur.

Skal vi lege ?


Drengene efter pigerne ;-)

Frække Frida i sommer-slippers ;-)

2 comments:

  1. Nej, hvor er de fine, dine ting af silk Clay! Stiftede selv lidt bekendskab med materialet på - netop CCHobbys messe i Nr. Sundby. Det skal helt sikkert afprøves noget mere! Tak for inspirerende billeder!

    ReplyDelete
  2. Tak skal du ha´ Annette.
    En anden teknik du også bør afprøve, er at rulle silk clay tyndt ud (som du ville gøre med marcipan til en kage ;-)) lad det gennem tørre - derefter kan du stanse og klippe i det - og evt. lade det indgå i nye ting.

    ReplyDelete