Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Friday, December 9, 2011

3 Dags skulptur kursus med makemake ved Haderslev.

Det er overskriften på Makemake´s hjemmeside om vinterferiens kursustilbud på Det Kreative Værksted. 
Du kan se og læse meget mere om hvilken faglig kapacitet Erik Heiss er. Der er virkelig "noget at hente", de 3 dage (i vinterferien) han underviser på værkstedet. 
Du kan deltage for kun 400 kr. pr dag ( inklusiv materialer.) 

Erik har i løbet af de sidste 13 år været involveret i mange forskellige opgaver, lige fra opbygning af et jernalderhus på Kulturhistorisk Museum i Randers, til Tropelandskab på Danmarks smukkeste festival (musikfestival). Mange af os vil nikke genkendende til "kunstige klipper" mm. når snakken falder på Randers Regnskov, hvor Erik også har slået sine folder som projektleder for blandt andet udvidelsen af  Sydamerika Dome og Tropisk saltvandsakvarium.
Måske er det ikke ligefrem store klipper du vil lave på kurset - men en flot krukke eller skulptur til haven.. eller hvad med et sofabord... det må man da også kunne lave ( eller hvad siger du Erik ? ;-)  
  

Herunder er resten af kursusbeskrivelsen fra Eriks side
Kunne du tænke dig at lave dine egne skulptur i fiberbeton?
MakeMake er et materiale koncept bestående af en fiberbeton, farvepigmenter og et bindemiddel kaldt Colour fix.Betonen er som ler at arbejde med, den er frostsikker og meget stærk.Pigmenterne blander du med Colour fix og skaber selv din maling.Kurset bliver afholdt i Dorthes Kreative værksted på Gammelbro Camping.Du vil lære at bruge MakeMake materialerne, en masse tips og tricks så det bliver nemt at lave nogle smukke ting.Der er mulighed for at leje hytter og lejligheder på camping pladsen.Prisen for 3 dages kursus incl. materiale er 1200 kr.
Tid. 13-14-15 februar kl.9.00 til 16.30
Kurset er åben for alle.Du tilmelder dig på info@makemake.dk

4 comments:

 1. Fedt, der arbejdes lige på at skaffe nogle fridage der. Det beton kan jeg bare se oceaner af muligheder i :)

  ReplyDelete
 2. Kære knhobby.
  Ja, det bliver rigtig spændende... skønt med noget nyt og som du skriver der er bare et hav af muligheder.

  ReplyDelete
 3. Så er tilmeldingen sendt afsted, og så håber jeg bare på nok tilmeldinger så det bliver til noget

  ReplyDelete
 4. Jeg håber da det går som i alle årene, hvor vi endnu ikke har oplevet at skulle aflyse et officielt kursustilbud. OG ikke mindst at vi får et spændende kursus. Vi ses ...i det nye år.
  Glædelig jul til dig og dine kære ;-)
  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete