Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Sunday, February 19, 2012

Strandtur i februar

 Herover ser du den skønneste stamme der ligger på stranden, og har lagt der i flere år. Den er over 15 meter lang, og jeg HAR leget med tanken om at ha den hjemme i haven.Dog har den ind til videre kun tjent formålet at fungere som bænk og pitstop sted på gåturen.
Smukke aftegninger i sandet, inspiration til et helt maleri
Dagens ekstra oplevelse blev foræret os af en anonym kunstner, der havde ridset et "hulemaleri" ind i skrænten. Måske ikke helt ufarligt, der er jævnligt et lille skred fra skrænterne.

3 comments:

 1. Hejsa jeg vil gerne give dig en Liebster Blogaward. Jeg fik min af Danagonia Magiske smykker.
  Du kan på min blog se hvad jeg har skrevet om din blog og et link hertil. Jeg har ikke lånt nogle billeder.
  Hvis du accepterer skal du nominere 5 blogs som du synes er rigtigt gode, mener også at de helst skal have under 200 faste læsere men synes det kan være svært at se, så har du flere så ser vi gennem fingre med det.

  ReplyDelete
 2. TAK for tanken, at jeg skulle med ind her, men jeg takker nej ;-)
  Jeg kommer til at tænke på Krummes sang: "Det er ikke så svært, når man først får det lært"... Jo det er ! Det er svært ikke at tage imod en sådan rar henvendelse, der også er rigtig velment. Men helt tilbage da jeg startede bloggen, besluttede jeg, at den ikke skulle være kommerciel med reklamer, ligeledes ikke krav til læserene omkring ”fast læser” for at deltage i en udlodning osv. Jeg får mange henvendelser omkring ”linkbytterier” mm, alt sammen noget der er er med til at skabe trafik på siden. Men jeg ønsker at trafikken på min blog udelukkende er dem der kommer der fordi de har lyst. Og de heller ikke møder ”reklamer” eller andet der ikke relaterer til det bloggen er til for : Service og oplysninger omkring værkstedet og de ting der relaterer ;-)
  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 3. Kan se du også er på pinterest, så jeg tænkte at du sikker også ville kunne lide Hobbytavlen.dk

  ReplyDelete