Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Sunday, April 15, 2012

Dukkeprojekt

Jeg vil lige dele dette med jer ... jeg er pt med i et dukkeprojekt, hvor vi som deltager laver et dukkehovede - sender det videre - den næste laver hænder og fødder - og sender til den sidste der samler dukken med krop- tøj mm - og så kommer dukken retur igen til den der startede med at fremstille hovedet ... Jeg har sendt Ragnhild afsted... og engang til sommer kommer hun fin og færdig retur og er dermed lavet af 3 dukkemagere. Du vil kunne se hende på værkstedet, hvor hun skal bo ;-)

4 comments:

 1. Se det er meget godt, men du kan da ikke bare vise sådan et hoved unden at komme nærmere ind på materialer osv. Jeg kan nu lure mig til det meste men øjnene, er det færdige dukke øjne eller er det ceanit/fimo der er lakeret, for de ser meget blanke ud.
  Og nåe ja, den er selvfølgelig rigtig sød, men sådan er du jo ;)

  ReplyDelete
 2. Nej... nej .. det kan jeg da ikke. MEn du har helt ret - hun er helt igennem lavet i cernit - fra pandeben - øjesten - næsetip til mundelip. Håret er pels ! Øjnene har jeg lavet med udgangspunkt i en cane - og "bagt" dem inden de blev modeleret ind i hovedet. Du ved de trolde der står lige indenfor døren - de er også i cernit - ligeledes hovederne på pingvinerne der eller udgøres af blåmuslinger. Jeg har faktisk kun arbejdet i cernit/fimo til dukker - og har altid været tilfreds - men denne gang revnede emnet - så nu tror jeg snart jeg vil til at prøve nogle af alle de mulige materialer der findes på markedet der skulle egne sig specielt godt til dukker.... Jeg mangler bare TID.

  ReplyDelete
 3. Super sculpey, giv dig selv lov til at prøve det. Cchobby har det. Det ene rigtig dejligt at arbejde med, meget blødere og nemmere end Fimo og ceanit. Men fungerer på samme måde. Og er rigtig god til ansigter.
  Og tak for svar, havde også en ide om at det var sådan du havde lavet dem ;)
  Det bliver spændende at se hvad der kommer tilbage, nok ikke det du havde forestillet dig. Tror det bliver en udfordring at bygge videre på andres ting, men jeg håber du ligger billeder ind undervejs.
  Knus kirsten

  ReplyDelete
 4. Kære Kirsten
  ja, det bliver meget spændende at få hende tilbage - og netop det at hun måske er blevet helt anderledes end jeg forventer ;-)
  Jeg glæder mig også til at få hovede,hænder og fødder jeg skal lave en færdig dukke til "hoved-mageren" af ;-)
  Tror nok jeg har sculpey liggende .. og hvis ikke før vil jeg afprøve forskellige materialer til vinter - Men nu skal vi lige have sommertravlt i nogle måneder først på værkstedet ;-)

  ReplyDelete