Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Monday, October 6, 2014

Mal på Sten. - Torsdag d. 9 oktober 2014.Efter inspiration fra gruppen: Mal på sten.
https://www.facebook.com/groups/636058059823196/?fref=ts


Alle er velkommen ved en af de skønneste stensamler-strande-lokaliteter ved Lillebælt. Der er plads til mange på værkstedet, men meld dig gerne til på forhånd Der er mulighed for, at få hjælp hvis du er nybegynder, og er du godt i gang eller en meget erfaren stennørd inspirerer vi hinanden på kryds og tværs af både erfaringer og interesseområder. Herunder nogle af de nyeste sten ;-) 
Medbring alt det du har lyst til/mulighed for - til fælles inspiration - eller kom helt og aldeles tomhændet. Vi skal nok i fællesskab sørge for, at du har noget at slæbe med hjem, hvis det er det du har lyst til. Jeg giver kaffe og te - og er der tilmeldte der ønsker at købe mad, har jeg mulighed for at arrangere det mod egenbetaling (jeg har køleskab/ovn osv. der kan benyttes til evt. medbragt mad)

Vi tilrettelægger dagen ud fra vejrudsigten og det vi får/har lyst til. Jeg holder værkstedet åben fra morgen til aften – alt efter behov. Kommer du, så send lige en mail på kreativ@gammelbro.dk hvor du også kan spørge om alt, fortælle hvad du synes vi skal bruge dagen til osv.
Jeg sender en bekræftende mail tilbage på din tilmelding med adresse osv.

Finder du i sidste øjeblik ud af, at du kommer, kan du ringe på 20164170 og hører om vi er på værkstedet, eller på hvilken strandstrækning du finder os
Kærligst Dorthe1 comment:

  1. If you're trying to lose pounds then you need to get on this brand new custom keto diet.

    To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs united to develop keto meal plans that are effective, painless, price-efficient, and fun.

    Since their first launch in January 2019, 100's of individuals have already completely transformed their figure and health with the benefits a good keto diet can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto diet.

    ReplyDelete