Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Friday, February 4, 2011

Dansende miniature alfer på svampe.


Her er der udelukkende brugt sort og hvid Silk clay - intet andet .. det er ren meditation at lave disse skønne væsner - prøv det ;-) 

7 comments:

 1. Tak skal du ha ;-)
  Der er også andre der synes om dem - de viser det dog på en helt anden måde - for der forsvandt lige et par stykker af de 7 jeg havde med på messen i Frankfurt... super irriterende - men jeg har besluttet, at bruge det positivt - og tænke,at så må de sørme "være noget>" når folk ligefrem stjæler dem ;-(

  ReplyDelete
 2. De er fantastiske....

  Sikke en ærgelig oplevelse i frankfurt.

  ReplyDelete
 3. Ja Connie ... lidt - men sådan er det, når der er så vildt mange mennesker - og jeg var forberedt fra sidste år, hvor der også smuttede nogle ting - og derfor vælger jeg blot at tænke positivt ( jeg kan jo heller ikke forhindre det - så skulle alt boltes fast eller i mintre - så kan folk jo ikke se det ordentlig = røre.

  og tak i øvrigt ;-)

  ReplyDelete
 4. Nu har jeg snart lavet 40 nye dansere .. såååå der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet - jeg havde nemlig ikke lave nye - hvis jeg havde haft dem alle med hjem - så havde jeg tænkt: Det ikke var nødvendigt for præsentatione af ideen .. men der er SÅ hyggelige at lave dem ;-)

  God weekend til alle

  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 5. Hvor er de bare smukke...

  Har du nogen erfaring med at farve med f.eks. paste farver?? Altså farve clay'en inden den tørre eller hvordan skal man sige. Kan man arbejde med den som man gør med fondant? Så lige på nær, den spiselige / ikke spiselige del altså ;) ;) Og jeg har søgt og søgt og jeg kan ikke finde ud af, hvad er forskellen på silk clay, form clay etc?? hvilken ville du bruge til at forme små figurer?? sådan på str. med disse her vil jeg tro.
  Håber du vil tage tiden og besvare alle mine spørgsmål, ved godt det er mange...

  Med venlig hilsen Susanne

  ReplyDelete
 6. Kære Susanne .. tjek under det andet indlæg - - der er et link til vejledning mm.
  Silk clay fåes i 20 farver - og du kan mikse en hvilken som helst farve - blot ved at blande dem .Du kan lakere - male osv. når det er tørt ;-)
  Igen - spøg bare - eller ring også gerne, hvis det er for besværligt at få svar via skrift. Du kan jo også komme forbi på værkstedet - så kan du jo boltre dig i alle materialer på kryds og tværs. Kærligst Dorthe

  ReplyDelete