Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Thursday, March 24, 2011

Tekstilperle udstilling på håndarbejdsmessen i Middelfart

Så fik vi sat lidt kulør på væggene på messen.
Alt imens der stod 4 damer, og ventede på jeg skulle åbne nede på værkstedet ;-( Åhhh... hvor er det ærgerligt - jeg er ked af at det ikke lykkes bedre at kommunikere "lukkede dage" ud til folk - det er anden gang det sker - men jeg har lovet dem kage til kaffen næste gang de kommer ;- )

Selv om det er meget svært at få gode billeder i en hal - skal i nu alligevel ha lov at se med. Kommer du på messen - jeg er der i hvert fald midt på dagen fredag og det meste af søndagen - ring evt.... hvis vi skal mødes ;-)

Et helt tårn med halskæder .. vi havde mange flere ... men vi måtte begrænse os lidt - for at det ikke blev alt for rodet at se på - synes egentlig det blev helt OK ... tiden jeg har haft til det ..og de midler der er brugt taget i betragtning.Nogen der kan gætte hvad perletårnet er lavet af ? (Måske der falder en lille gave af til en af dem der gætter - Klik på billedet så forstørres det - og giv dit bud i kommentarfeltet herunder. Så bliver i heller ikke snydt - der er nemlig en lille lodtrækning på messen også)
Jeg forsøger mig med, at folk kan få lov at have perlerne i hænderne - håber de lægger dem tilbage igen, Jeg har jo desværre mistet noget på næsten hver eneste messe, hvor jeg ikke holder "brandvagt" over tingene, det er bare så ærgerligt, at det skal ødelægge det for alle dem der blot gerne vil se og røre - så nu prøver vi ;-) 
Især øreringene gør sig godt i de skønne brændte farver, ens og alligevel vidt forskellige. Hvilken er din favorit?


10 comments:

 1. Åh, det er f.... svært, at vælge for de er godt nok smukke alle sammen, men hvis jeg skal vælge så bliver det de lilla og de orange :D

  ReplyDelete
 2. det ser ud til at være en flot stand du har fået lavet, jeg glæder mig til at se den på søndag, hvor jeg lige tager en fridag.
  Røret er svært at se på dit billede, men jeg ville have taget måske et nedløbsrør og bekldt med stof eller filt, lukket i bunden og noget sand i for at give den ballast, men det kan jo også være et rør du har fået noget tilsendt i ;)
  rigtig god messe

  ReplyDelete
 3. Det er altså ærgerligt folk ikke kan holde fingrene for sig selv!
  Jeg tror det er et cd-stativ i har brugt som holder :)

  ReplyDelete
 4. Hej. Du skriver et sted på din blog at du gerne vil sende datoer for sener kurser. Det kunne jeg godt tænke mig, da jeg har sølvbryllup i maj og syntes det er svært at proppe flere ting inden da da vi også har et par runde fødselsdage og en konfirmation inden, kniber det med tiden.

  Venlig hilsen
  dorteeriksen39@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Tak Krea Angel
  Sabrina .... godt bud ;-)
  Kære Dorte, du er på listen...
  Knhobby ... ja .. nu kan du jo lige kigge lidt tættere på imorgen ;-)
  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 6. :D ja så skal det jo nok passe, at den er flad.
  Men du kan tro jeg skal kigge, skulle da gerne lige have luret fidusen af så jeg kan lege med perler til sommer
  knus kirsten

  ReplyDelete
 7. Desværre var du ikke på standen da jeg var forbi, men jeg er en af den slags der ser bedste med fingrene så det var dejligt lige at se dine perler i levende live;) og cdholderen/perleholderen var bare super smuk - god farvesammensætning de grøn turkise var mine favoritter, men de er helt klart smukke hver for sig.
  Næste år må du have en stand, jeg er sikker på du kunne have solgt mange kit på sådan en udstilling. knus kirsten

  ReplyDelete
 8. Kære Kirsten .. Igen - det er sødt sagt... tak ;-)
  Det var jo "kun" en udstilling - den må faktisk slet ikke være bemandet.kursussedlerne mm var revet væk den første dag - og ligeledes var de der blev fyldt op med søndag formiddag - pist væk inden vi skulle pakke ned. Jeg har før haft stand på messen, men det handler jo nogle gange om at vælge - når man "er selv". Og så er der jo også det faktum, at jeg ikke arbejder med omsætning for øje - altså i forhold til at sælge varer. Det er derimod "reklame" for værkstedet, og det vi kan det handler om - altså at skabe nye ideer og spændende rammer for de gæster der komme på værkstedet. At jeg så personligt elsker stemningen og oplevelsen når vi er på messerne - ja det er en helt anden sag. Der er meget ofte ting der virkelig kunne sælge stort - men ved du hvad - hvis jeg slår over til at lave - pakke - sælge - ja så har jeg jo ikke tid til at udvikle nyt ;-) Men det er bestemt en god undtagelse - nu med perlekit og vejledning, folk er vilde med det - og jeg er kun lige begyndt... Det glæder mmig meget når andre også finder det jeg synes er rigtig sjovt - spændende og interessant.
  Men nu vil jeg lige slå benene op og nyde at jeg er hjemme igen ... ;-9
  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 9. Hej Dorthe.

  Jeg gætter på at det er en CD-holder, kunne godt ligne en jeg har haft i min teenagetid ;-) Det ser flot ud i hvert fald, godt at man kan genbruge ting, og så ser det jo helt professionelt ud herfra.

  Forårshilsner Martine.

  ReplyDelete
 10. Kære Sabrina

  Vinderen blev dig !!

  Hvad vil du helst jeg sender dig - vejledningen til tekstilperlerne - eller et færdigt smykke ?
  I fald det er et færdigt - skal jeg lige have lidt viden om "dine" farver - og jeg sender dig billeder af dem du kan vælge imellem. Så en lille mail fra dig med adressen ... tak ;-)

  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete