Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Friday, April 1, 2011

Kursus i tekstile perler

REDIGERET UNDER OPRYDNING OKT/2011

Når der er intresserede eller hold der er oprettede gælder følgende:
Du tilmelder dig via mail - og der optages efter "først til mølle". 


Kurset kræver ingen forkundskaber - koster 325 kr. - inklusiv materialekit til de første 12 perler - stof osv. - samt hvad du fremover skal bruge til at fremstille perlerne med (magnet- pinde - pensel – limflaske osv. - som du tager med hjem efter kurset) Har du tidligere købt et kit hos mig (som du medbringer) er prisen for kurset kun 127kr. Prisen er også inklusiv - te/kaffe - kage/frugt - så det eneste du skal medbring er din bedste stofsaks - godt humør - og eventuelle egne stoffer - hvis du fx ønsker, at jeg skal vurdere deres egnethed. (jeg vil også oprette muligheden for at du kan bytte stof med mig - hvis dit stof egner sig og jeg ikke har det i forvejen ;-) 
Har du  smykkedele - eller andet du ønsker perlerne skal matche - tag det med.

Ønskes et kursus afholdt hos dig, tillægges kørsel mm.
Som altid, kontakt mig hvis du har spørgsmål til kurset - eller vil vide mere om værkstedet.
Tlf.: 20 16 41 70 


3 comments:

 1. Hej Dorthe.

  Jeg bor jo i Sønderborg (supersine669), og kunne godt tænke mig, at du kunne overtalet til at køre til Sønderborg, og afholde kurset.

  Hvor mange vil du gerne have, til at holde det? Max og min antal.

  På forhånd tak.

  Knus Lillian

  ReplyDelete
 2. Tja... mon ikke heller I skulle overtales til at køre op til mig ;-) Her er jo alt der skal bruges og lidt til på værkstedet. Det jo også langt billigere for jer at jeg ikke skal til at bruge tid på at pakke ned - pakke ud - køretid og kørselspenge osv. - det løber hurtigt op på den anden side af 2000 kr. ud over den almindelige kursuspris ;-( Der kan I købe meget benzin og kage at tage med for - eller tage en taxa ;-)
  Ellers, må vi snakke om det - hvis du vil fastholde at jeg skulle komme til jer. Stort set alle der vælger at komme her, er efterfølgende rigtig glade for deres valg ;-)
  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 3. Hej Dorthe

  Jamen, det har du HELT ret i :)

  Tusind tak for hjælpen.

  Knus Lillian (supersine669)

  ReplyDelete