Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Friday, July 8, 2011

Annas skønne skab

Annas store smil er selvfølgelig det første man ser på dette billede, og som hun selv sagde da jeg fik lov til at tage billeder her til bloggen:" Bliver jeg ikke designer, er det fotomodel med alle billeder du tager af mig".Fotomodel eller designer - tja ...det skal Anna på 11 år selv finde frem til ;-)
Alle de skønne ting i skabet har hun selv skabt, det meste er lavet i silk clay, og selv den ekstra hylde (som skabet ikke er "født med" har hun savet ud og monteret. Med sikker hånd og sans for detaljer har hun lavet mange fine detaljer med forskellige materialer. Spørg hvis der er noget du gerne vil vide, Anna ar nemlig intet imod, at andre gerne vil lave det hun finder på, "det er da bare dejligt, at andre synes om det, og selv får lyst," siger hun og sender os alle endnu et skønt smil.

Her kan man se taskerne, der hænger på siden af skabet - klar til den næste bytur.Skoene står på stribe - højælede, slippers, hjemmesko (eller pusser på Sønderjysk) og støvler.

Plakat og halskæder på den anden side ( GODT gået Anne - og tak for billederne ;-)

4 comments:

 1. Hvor er det da bare et fantastisk flot skab. Sådan et ville mine piger elske.
  Sikke da talentfuld hun er. Jeg er virkelig imponeret.
  Hilsen Heidi

  ReplyDelete
 2. Virkelig et dekorativt, kreativt, inspirerende og smukt skab. Imponerende arbejde Anne.

  ReplyDelete
 3. Nej, hvor fedt! Hvor er hun sej.... hold da op - en af de to karrierer skal da nok lykkes :)

  ReplyDelete
 4. Tak på Annes vegne ;-)Jeg håber hun kigger med og ser jeres roser, men jeg husker at viderebringe dem til hende når hun igen i foråret eller sommeren dukker op på værkstedet. Hun er nemlig en af vores sødeste stamgæster gennem alle årene ;-)

  ReplyDelete