Pinterest

Pin It

SØG / SEARCH

Friday, December 17, 2010

Vi er først med næste års bedste slankekur

Lav disse skønne desserter, lækre og indbydende ser de ud - men vil være temmelig tørre at sætte tænderne i - de er nemlig lavet af silkclay. Jeg skulle egentlig lave cupcakes, men kom sammen med Malkene til at lege med materialet - så vi også syntes det lignede flødeskum - og softice. Såååå.. fake cupcake - ja de må vente lidt endnu. De små glas med stilk, er ikke mere end 3 cm høje - så det er miniature - og vil være skønne som køleskabsmagneter -  hvorimod bægerne er lidt større med stadig ikke for store til at være "søde" - fx. til dukke "legemad"...og, måske du lige kan nå at lave en flok kys- kager til pynt på træet ;-)

 Herover har jeg leget lidt med billederne i chokoladefarvet ramme - Billeder blev bedre end jeg havde forventet - så.. der kommer lige en stribe til jeres inspiration ;-)

 Her er der fyldt "chokoladesovs" på i rigelige mængder

 Selv det ikke så naturtro - bliver næsten spisbare ;-) Læg mærke til lagene i desserterne.
 Her ses forskellen på størrelserne tydeligt.Og ved i hvad .... resten af billederne lade vi blot stå, både fordi jeg ikke kan vælge - men også  til dem af jer der har kaffen parat - og bare kan læne jer tilbage og rulle ned og guffe løs ;-)


Noget der ligner den her skal laves til øreringe.
Det helt enkle er altså også skønt. Tror jeg vil lave nogle af billederne til postkort.


Nåede du helt herned .... VELBEKOMME  :-)

11 comments:

 1. Det er jo lige så tænderne løber i vand :-)
  Der kunne blive nogle flotte postkort ud af de billeder.

  ReplyDelete
 2. Nemlig Britta... det skriver jeg også under et af billederne - at jeg har lyst til - Sig til hvis jeg fortæller det er gjort - så sender jeg kort til dig ;-) Glædelig Jul ;-)

  ReplyDelete
 3. Hvor ser det alså lækkert ud, utrolig hvad du kan få ud af det materiale. Gjæder mig til selv at få tid til at fordybe mig i legetøjet igen

  ReplyDelete
 4. Her er det både Malene og jeg der har leget - det er altid dejligt at være flere, gensidig inspiration - tak for de søde ord.
  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 5. Hej

  Faldt tilfældigt over denne side. Lækkert ser det jo ud.. ;) Har du/I nogen erfaring i at forme det med hænderne? Altså evt. lave dukker eller lign...? revner det imens det tørre? Er det helt hårdt, når det er tørt?? Ja sorry for mine mange spørgsmål..

  Mvh Susanne

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Kære Susanne

  Nej det revner ikke ...se flere forskellige ting det er anvendt til ( inklusiv en lille vejledning )her:
  http://gammelbro.blogspot.com/search/label/Silk%20Clay
  Det er meget let og skumagtigt - ikke "hårdt" - en mega tør "skumfidus" ;-) du vil kunne presse en negl i når det er tørt og der vil måske være en lille aftegning - men samtidig er det stærkt og elastisk. Spørg bare ;-)

  Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 8. Haaaj;-D


  Sikke nogle lækre "kager"!
  Men hvor har du købt de små søde glas?;-) har ledt og ledt, men jeg kan simpelthen ikke finde dem!:'o
  Og har du brugt en rigtig sprøjtepose og tylle til at sprøjte med??:-)

  ReplyDelete
 9. Kære Freja
  De små glas er i plastic. De indgår i et spil du kan købe i Tiger ( især op til jul - plejer de at have dem ;-) Jeg bruger tylle, trykker direkte gennem dem ( det dur ikke med posen. Håber du kan bruge ovenstående, ellers spørger du bare igen ;-) God fornøjelse. Kærligst Dorthe

  ReplyDelete
 10. Kære Dorthe:-)
  Mange tak for svaret!
  - jeg må i Tiger!;-)
  Det er helt klart noget der skal afprøves! Hvad bruger du til at lave "chokoladesovs"?
  Kærlig hilsen Freja:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Freja.
   Det er helt almindelig akrylmaling der er brugt til chokoladesovs... vil du lave noget a la fx. kringler mm. kan du "tegne" med malingen på en plasticlomme ligesom det var rigtig chokolade...lade det tørre ..og evt. lave dem tykkere.. God fornøjelse
   Kærligst Dorthe

   Delete